2019 Århundredets Operettekoncert

Lørdag d. 26. oktober 2019

ALT UDSOLGT

Er du interesseret i at komme på ventelisten så ring på 61 73 45 40

 

ÅRHUNDREDETS OPERETTEKONCERT

Champagne operette

Program med tidsplan for turen følger

Det bliver en festlig og eventyrlig koncert i trefjerdedelstaktens i forvejen boblende univers, når OperetteKompagniet fejrer sit 5-års jubilæum det sted, alle premiererne er løbet over de skrå brædder igennem årene: nemlig på Hofteatret.

De første 5 år skal fejres og et hav af solister har meldt deres ankomst, og de vil alle blive akkompagneret af den spektakulære Århundredetrio, som vil give uddrag fra netop de mange forestillinger og øvrige events, ensemblet for valsens ve og vel har stået for.

Koppel-&-Søn

Glæd jer til de hotteste navne på den danske musikscene lige nu samt koryfæer fra tidligere tider, der alle stiller op denne eftermiddag i livsglædens tegn.

Glæd jer til navne som Louise Fribo, Dario Campeotto, Sofie Elkjær Jensen, Jens Søndergaard, Tonny & Tove, Signe Asmussen, Gert Henning-Jensen, Lise-Lotte Nielsen m. fl.  Det hele bindes sammen af den altid oplagte og fortællelystne konferencier, Thomas Peter Koppel. Champagnen hører med sådan en dag.

Pris: 1095 kr. pr person.
Prisen omfatter bustransport, broafgift, stor buffet, entrébillet til koncerten, champagne og kransekage i pausen, samt kaffe og lidt fortæring i bussen.

Når tilmeldingen er bekræftet bedes indbetalt et depositum på 400 kr. pr. person på MobilePay 48047 eller ved kontooverførsel til konto 0847 0000528285.
Restbeløbet på 695 kr. pr. person skal indbetales senest den 28. september.