2019 Trio Chr. Søgaard

Trio Chr. Søgaard lørdag den 7. september kl. 20.00 i  Helnæs gl. Præstegaard

Jazz og viser

Christian Søgaard Trio

Det er tre år siden, Christian Søgaard Trio gæstede os sidst, og vi må simpelthen opleve den smittende livsglæde, de medrivende melodier og underfundige tekster igen! En aften i deres selskab med overskriften jazz og viser bliver siddende i kroppen et godt stykke tid.

Glæd jer til at møde Jes Holgersen på kontrabas, Morten Nordahl på guitar og Christian Søgaard som trioens midtpunkt, der sørger for sang og harmonika.

De tre erfarne musikere har hver for sig indhentet solid teknik og erfaring i sammenhæng med andre musikere og bands, inden de i 2005 dannede egen trio.       Christian Søgaard boede som ung i Grønland, hvor han lærte at spille harmonika og i en årrække var kapelmester for Rasmus Lyberth. Han var også i mange år med i Poul Dissings Trio. Jes Holgersen har været med til at starte mange grupper og lægger en solid og velswingende bund i ethvert band. Morten Nordahl er også solist og teatermusiker og har en fortid i folkemusikbandet Habadekuk. Tilsammen mestrer de forskelligartede genrer som f.eks.1930érnes caféjazz, viser, grønlandsk musik og dansemusik.