Lørdag den 23. april-Bustur til koncert på Frederiksberg Slot

Alle pladser i bussen er optaget

Helnæs Kultur-og Musikforening arrangerer i samarbejde med Willemoes Bus heldags koncerttur til Frederiksberg Slot lørdag den 23. april, hvor vi skal opleve OperetteKompagniet med tenoren Thomas Koppel, pianisten Carol Conrad og Boybandet “Old Fashioned” under titlen :”Fra LEHAR til SINATRA” i Riddersalen kl. 16. Der er stadig ledige pladser og vi beder om hurtig tilmelding fra interesserede på Foreningens tlf. 6173 4540.

Boybandet“Old Fashioned” består af tenoren Thomas Koppel, bariton Jens Søndergaard, kendt fra Czardasfyrstinden og bas Morten Lassenius Kramp. Alle har haft deres gang på Det kongelige Teater og har hver for sig deltaget i omfattende koncertvirksomhed de seneste to årtier. Nu slår de sig sammen for at boltre sig i både opera- og operetterepertoiret samt i et nyt og spændende program, hvor der løsnes op og trioen med raffinement og stil crooner videre i forskellige populære genrer. Alt synges med den karismatiske Carol Conrad bag tangenterne og i hendes uundværlige og charmerende musikalske arrangementer.

Arrangementet omfatter : Frokost i Pilehaverestaurant, rundvisning på Frederiksberg Slot, billet til koncerten med servering af drinken Old Fashioned sammen med lidt lækkerier i pausen, bustransport retur og 2 sandwiches i bussen. Der kan ske opsamling på centrale steder undervejs fra Assens til Frederiksberg.

Pris for hele turen pr. person: kr. 840 /v. 40 delt. og kr. 915 / v. 30 delt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *